Anderbergs Skor

Anderbergs Skor AB grundades i Varberg redan år 1938 och idag anses vi ha ett av Sveriges mest välsorterade sortiment av skor, med något för varje smak. Vi sysslar lika mycket med att anamma rådande skotrender som vi erbjuder fotriktiga skor för små som stora fötter. Idag finns Anderbergs också i Falkenberg, i gallerian Kronan.

Med passion för skor

Den som driver en skobutik och vill göra det framgångsrikt måste ha ett brinnande intresse för skor och människans relation till dem. Smaken varierar väldigt mellan människor, särskilt när det kommer till skor. Varje detalj på skon ska vara rätt för att man ska vilja bära dem och dessutom måste skon kännas bra på foten.

Liksom smaken så skiljer sig också fötter åt med stora marginaler. Vissa fötter är smala, andra breda och hur tårna är formade avgör också hur väl en viss sko sitter på. Vi som driver Anderbergs Skor är lika engagerade idag som grundarna till verksamheten var för 75 år sedan, och det har varit avgörande för vår etablering som en av Sveriges bästa skobutiker.

Allt från sportskor till klackskor

Vårt gedigna utbud av skor har lika mycket spets som bredd. Alla tänkbara skor finns hos oss och alltid de bästa och mest populära märkena och modellerna. Den som vänder sig till oss på Anderbergs Skor ska inte behöva gå tomhänt. Vi finns här för att se till dina behov och önskemål.

Varmt välkommen till oss på Anderbergs Skor!

Besök gärna vår Facebook!

Gilla oss